top of page
Station 23's terrass

VÅRT TEAM

KÖKET

Vår restaurangs hjärta och själ ligger i vårt köksteam. Våra kockar är helt enkelt fantastiska och deras passion för matlagning lyser igenom i varje rätt de skapar. Menyerna är noggrant planerade och följer årstiderna.

Vi är stolta över att nästan alla våra ingredienser är lokalt producerade. Detta bidrar inte bara till att stödja vårt samhälle, utan ger också en autentisk smak av vår region i varje tugga. Genom att fokusera på närproducerade råvaror kan vi erbjuda rätter som är färska, näringsrika och fulla av karaktär.

Oavsett tillfälle eller önskemål kan du vara säker på att vår meny alltid har något att erbjuda. Från eleganta middagar till avslappnade träffar med vänner, strävar vi efter att skapa en mångsidig meny som tillgodoser alla smaker och preferenser. 

Välkommen till vår restaurang där vårt dedikerade köksteam arbetar för att förvandla varje måltid till en minnesvärd och smakrik händelse.

Kökspersonalen vid Station 23

BAREN & RESTAURANGEN

Våra bartenders är mästare på att skapa konstverk i glas. I vårt exklusiva loungeområde tar de dig med på en smakresa bortom det vanliga. Med sin kreativitet och skicklighet växlar de ofta mellan olika menyer för att erbjuda dig en varierad och spännande upplevelse. Hos oss kan du njuta av fantastiska drycker, och tillsammans skapa nya minnen.

 

I restaurangen kan du njuta av en utsökt middag i en rustic och inspirerande miljö. Våra servitörer är mycket hjärtliga och professionella och arbetar oavbrutet för att säkerställa att din upplevelse är enastående. Vårt mål är att du skall njuta av varje ögonblick.

Ett starkt team är ett bra team, och tillsammans strävar vi efter att göra varje besök hos oss till en minnesvärd och smakrik stund.

Bartenderna vid Station 23
Servitörerna vid Station 23
bottom of page