top of page
Station 23's terrass

MEIDÄN TIIMI

KEITTIÖ

Ravintolamme sydän ja sielu löytyvät keittiötiimistämme. Kokkimme ovat todella upeita, ja heidän intohimonsa ruoanlaittoon näkyy jokaisessa luomassaan annoksessa. Laadimme huolellisesti suunniteltuja ruokalistoja, jotka noudattavat vuodenaikojen vaihtelua.

Olemme ylpeitä siitä, että lähes kaikki raaka-aineemme ovat paikallisesti tuotettuja. Tämä tukee yhteisöämme ja tarjoaa myös aitoa makua alueestamme jokaisessa suupalassa. Painottaessamme paikallisia raaka-aineita voimme tarjota ruokia, jotka ovat tuoreita, ravitsevia ja täynnä luonnetta.

Tilaisuudesta ja ruokavaliovaatimuksista riippumatta voit olla varma, että ruokalistaltamme löytyy aina jotain tarjottavaa. Eleganteista illallisista rentoihin tapaamisiin ystävien kanssa pyrimme luomaan monipuolisen ruokalistan, joka tyydyttää kaikki makutottumukset ja mieltymykset. Suurella huolella ja luovuudella keittiötiimimme valmistaa annoksia, jotka eivät ainoastaan täytä vatsaa, vaan myös jättävät unohtumattoman makuelämyksen.

Tervetuloa ravintolaamme, jossa omistautunut keittiötiimimme työskentelee muuttamaan jokaisen aterian unohtumattomaksi ja maukkaaksi kokemukseksi.

Kökspersonalen vid Station 23

BAARI & RAVINTOLA

Baarimestarimme ovat todellisia taiteilijoita lasin takana. Ylellisessä lounge-alueessamme he johdattavat sinut makumatkalle, joka on kaikkea muuta kuin tavallinen. Heidän luovuutensa ja taitonsa mahdollistavat monipuoliset ja jännittävät juomaelämykset eri juomalistojen vaihtuessa säännöllisesti. Tämä paikka ei ole pelkästään upeiden juomien nauttimista varten, vaan myös muistojen luomista varten.

Ravintolassamme voit herkutella upeassa illallisessa inspiroivassa ja rustiikissa ympäristössä. Tarjoilijamme, joiden ystävällinen ja ammattitaitoinen asenne on heidän vahvuutensa, työskentelevät kovasti varmistaakseen, että kokemuksesi on poikkeuksellinen. Heillä on ainutlaatuinen kyky yhdistää palvelu rentoon ilmapiiriin, jotta voit nauttia jokaisesta hetkestä.

Henkilökuntamme tavoitteena on aina tehdä vierailustasi meillä yhtä hieno kuin ansaitset. He eivät vain suorita työtään, vaan he rakastavat sitä. Positiivinen ilmapiiri ja tiimityö ovat menestyksemme perusta. Vahva tiimi tekee hyvää yhteistyötä, ja yhdessä pyrimme tekemään jokaisesta vierailustasi unohtumattoman ja herkullisen hetken.

Bartenderna vid Station 23
Servitörerna vid Station 23
bottom of page